Acest lucru pune o presiune incredibilă nu numai asupra celorlalți medici și asistenți medicali pentru a compensa decalajul, ci încordează capacitatea școlilor de a recruta, instrui și produce profesioniști medicali competenți.

Posted by Owned By XNight
Category:

Acest lucru pune o presiune incredibilă nu numai asupra celorlalți medici și asistenți medicali pentru a compensa decalajul, ci încordează capacitatea școlilor de a recruta, instrui și produce profesioniști medicali competenți.

Documentarea este întotdeauna una dintre cele mai mari surse de stres. De fapt, dacă îi cereți medicului de lucru mediu să facă o listă cu primele cinci stresuri, treburile de documentare vor ocupa trei dintre cele cinci sloturi. 1. EMR – mai ales dacă utilizați mai multe programe software EMR care nu vorbesc între ele 2. Gestionarea rapoartelor de laborator și a cererilor de reumplere 3. Întoarcerea apelurilor pacientului și a consultantului și documentarea lor în mod adecvat și în toate celelalte locuri forțat împreună de sudoarea frunții tale. Documentul mediu merge pe marginea stâncii de supraîncărcare într-un număr semnificativ de zile de birou într-o lună dată. Acum vine ICD-10 și cea mai mare teamă a mea este că munca suplimentară a noului sistem de codare va împinge mulți medici peste margine în burnout. Cât timp va mai dura ICD-10? Continuați să citiți … De PATRICIA SALBER, MD CONȚINUT SPONSORIZAT Înainte de a urma școala de medicină, Parth Desai a luat un an lipsă pentru a-și ajuta mama să gestioneze micile practici de medicină internă ale tatălui său. Era îngrijorată de modul în care avea să facă față tranziției iminente de la ICD-9 la ICD-10. Parth a spus că o va ajuta. El s-a uitat la consultanți și programe diferite, dar toate erau prea complicate, prea scumpe sau ambele.

  De asemenea, s-a uitat la o serie de programe diferite de formare ICD-10, dar nu a găsit cu adevărat nimic care să creadă că este atât de bun. Voia ajutor cu conversiile de cod, dar tot ceea ce vedea era lent, avea nevoie de personal suplimentar sau era prea costisitor. Așadar, a făcut ceea ce fac mulți antreprenori, a decis să construiască singur ceea ce avea nevoie. El l-a înrolat pe fostul său coleg de cameră, Will Pattiz, un „șiret de tehnologie, entuziast în aer liber și cineast” pentru a-l ajuta și împreună au dezvoltat un software care automatizează conversia codurilor ICD-9 în coduri ICD-10. Continuați să citiți … De MOLLY MALOOF, MD Conținut sponsorizat Tehnologia medicală a suferit schimbări dramatice în ultimii 10 ani. În acest moment, fac și anulez întâlniri, primesc rețete, mă uit la rezultatele testelor, plătesc facturi și îmi trimit medicul prin e-mail – totul de pe computer. Urmăresc mai mulți markeri de sănătate pe telefonul meu mobil și sunt proactiv în ceea ce privește screening-urile mele preventive. Sunt definiția unui pacient angajat. Dar, știu cum funcționează sistemul din interior spre exterior.

Întrebarea pentru majoritatea medicilor este cum să îi învețe pe pacienți să fie mai implicați în sistemul de sănătate complicat, fragmentat și confuz.potencialex picaturi Ei cer acest lucru pentru că se străduiesc să îndeplinească cerințele Etapei 2 de utilizare semnificativă. Majoritatea documentelor se plâng că cerința de 5% a portalului pentru pacienți este nedreaptă, deoarece este în afara controlului lor. Poate că este, sau poate există modalități mai inteligente de a lucra sistemul în favoarea lor, despre care pur și simplu nu știu. Citește mai departe … De EDGAR T. WILSON Avem nevoie de mai mulți medici. Între pensionarii furnizorilor de vârstă și schimbarea generală a populației, care este îmbătrânirea Baby Boomers, ne confruntăm cu o populație demografică masivă de pacienți mai în vârstă, care trăiesc mai mult și gestionează condiții mai cronice.

Acest lucru pune o presiune incredibilă nu numai asupra celorlalți medici și asistenți medicali pentru a compensa decalajul, ci încordează capacitatea școlilor de a recruta, instrui și produce profesioniști medicali competenți. Deci, cum pot face școlile mai mult pentru a ajunge la elevi și pentru a le permite să intre în domeniul asistenței medicale? Popularitatea crescândă a programelor online (în special la nivel de masterat, printre profesioniștii care lucrează în căutarea unui impuls pentru progresul lor în carieră) a lansat o litanie de studii și comentarii care pune sub semnul întrebării totul, de la tehnologia lor la universitari, în comparație cu tradiționalele din campus. programe. Mai productiv ar fi chestionarea structurii și măsurarea rezultatelor programelor de studii în general, mai degrabă decât judecarea valorii unui nou mecanism de livrare în raport cu o alternativă mai înrădăcinată în tradiție decât știința. În ceea ce privește practicitatea, însă, o educație la distanță – da, chiar și pentru medici și chirurgi – are un anumit sens. Unul dintre cele mai fierbinți subiecte din comunitatea medicală din acest moment este fișele electronice de sănătate (EHR) și lupta în curs de desfășurare pentru a pune în aplicare pe deplin și a realiza utilitatea unei astfel de tehnologii. Continuați să citiți … De TOM GUILLANI, MD, MS Vă gândiți să începeți o nouă practică? Vă atrage momeala independenței? Există mai multe motive decât toate pentru care practica independentă este o opțiune excelentă. A fi propriul tău șef nu este doar mai ușor decât a fost odată, de fapt te poate face mai fericit. Medicii independenți au mult mai multe opțiuni disponibile pentru a-i ajuta astăzi decât obișnuiau. Tehnologia accesibilă a revoluționat practica privată de la EHR-uri la software-ul de gestionare și facturare ușor de utilizat, adăugând flexibilitate personalului și simplificând nevoile de documente. Și disponibilitatea sporită și ușurința externalizării au redus și mai mult povara de a vă conduce propria practică.

Medicii pot alege acum să externalizeze apelurile primite, apelurile de reamintire, preautorizările, marketingul și, desigur, facturarea. În plus, furnizorii independenți pot trece la noi modele de practică agilă, cum ar fi concierge și hibrid, care pot oferi venituri mai mari și recensământ mai mic al pacienților și pot reduce unele dintre durerile de cap asociate structurilor de practică tradiționale. Adăugat la faptul că începerea și desfășurarea unei cabinete private este acum mai ușor ca niciodată, se adaugă nivelul mai înalt de fericire experimentat de medicii independenți. De fapt, un studiu realizat de Medscape în martie 2014 a raportat că 74% dintre medicii care desfășoară activități independente sunt mulțumiți în practica lor și că dintre medicii care au părăsit locul de muncă în favoarea unei practici independente, 70% s-au simțit mai fericiți în noua lor practică, în timp ce doar 9 % au fost mai puțin fericiți fiind lucrători independenți. Șaptezeci și patru la sută dintre acești medici care desfășoară activități independente au spus, de asemenea, că oportunitatea lor de a practica medicamente de calitate a îndeplinit sau a depășit așteptările lor. Există mulți factori care contribuie la aceste rate ridicate de satisfacție la medicii independenți, dar unul dintre cei mai mari este controlul pe care acești medici îl au asupra practicii lor, a programului lor, a tratamentului pacienților și a destinului lor. Un sondaj efectuat în subiectele spitalului cu privire la impactul aranjamentelor de practică asupra satisfacției medicului confirmă acest lucru, raportând că medicii care lucrează pentru HMO au mult mai puțină autonomie și putere de decizie decât medicii independenți. Și, raportul Health Affairs a constatat că 85% dintre medicii din cabinetul privat s-au simțit liberi să-și controleze programele, comparativ cu doar 39% din medicii HMO.

Medicii care desfășoară activități independente au evitat, de asemenea, capcanele angajării citate de studiul Medscape, în timp ce medicii care lucrează pentru spitale și cabinete de grup au enumerat dureri de cap administrative, au adăugat reguli și un potențial de venituri mai limitat ca motive pentru nemulțumirea carierei lor. Este ușor de văzut de ce, în 2014, sondajul Great American Physician Survey realizat de Physician’s Practice a constatat că peste jumătate dintre medicii independenți ar face lucrurile la fel din nou. Aceasta nu înseamnă că furnizorii independenți au provocări de reglementare sau responsabilități administrative. Cu toate acestea, aceștia au un control mai mare asupra operațiunilor și administrării de zi cu zi, eliminând birocrația frustrantă. O tehnologie mai bună, mai accesibilă, mai ușor de utilizat, opțiuni simple de externalizare, autonomie și control mai mari și niveluri mai ridicate de satisfacție … toți acești factori fac din practica privată o opțiune mai atractivă ca niciodată. Deci, dacă vă gândiți să începeți o nouă practică medicală, acum este momentul. Amintiți-vă, făcând-o chiar de la început vă va scuti de stresul inutil, transformând procesul de deschidere a noii practici într-o experiență mult mai plăcută. Prin aderarea la rândul medicilor independenți, veți avea control atât asupra practicii, cât și asupra vieții voastre. Veți fi liber să vă setați propriul program, să gestionați îngrijirea pacienților la standardele dvs., să lucrați cu un personal la alegere și să aveți controlul final asupra potențialului dvs. de venituri. Toate noile practici se vor confrunta cu provocări pe parcurs, dar veți găsi o mulțime de resurse pentru a vă face viața mai ușoară și pentru a vă ghida spre succes în noua dvs. afacere. Tom Giannulli, MD, MS, este ofițerul șef de informații medicale la Kareo. Este un inovator respectat în domeniul tehnologiei medicale, cu peste 15 ani de experiență în tehnologia mobilă și în dezvoltarea de software medical. Anterior, Giannulli a fost fondatorul și directorul executiv al Caretools, care a dezvoltat primul EHR bazat pe iPhone. “” https://thehealthcareblog.com/blog/2014/04/29/traditional-chinese-herbalism-at-the-cleveland-clinic-what-happened-to-science-based-medicine/200OK De David Gorski, MD Nu-mi amintesc dacă am menționat vreodată legătura mea cu Cleveland Clinic Foundation (CCF).

Probabil că am, dar pur și simplu nu-mi amintesc. Cititorii de multă vreme s-ar putea să-și amintească că mi-am făcut pregătirea de chirurgie generală la Universitatea Case Western Reserve din cadrul spitalelor universitare din Cleveland. Într-adevăr, mi-am făcut doctoratul acolo și la Departamentul de Fiziologie și Biofizică. Pe drum, la mai puțin de un kilometru de UH, se află Cleveland Clinic. După cum se dovedește, în timpul stagiului meu de fiziologie și biofizică la CWRU, am întâmplat să fac o rotație de cercetare într-un laborator de la CCF, care a durat câteva luni. OK, deci nu este o conexiune prea mare.

A fost în urmă cu peste 20 de ani și a durat doar câteva luni, dar este ceva care îmi oferă un cârlig evident și flagrant pentru a începe această postare, în special având în vedere numărul de pacienți cardiaci pe care i-am livrat la CCF la începutul anilor ’90, când am luminat luna ca medic de zbor pentru Metro LifeFlight. Introducere evidentă și neîndemânatică deoparte (hei, nu pot fi toți strălucitori; așa că mă voi mulțumi cu auto-deprecierea), mai mulți dintre cititorii mei mi-au trimis un link către o poveste care a apărut în Wall Street Journal, cealaltă zi: Un spital de top deschide până la plante chineze ca medicamente: lipsesc dovezile că ierburile sunt eficiente. De asemenea, am observat că Steve Novella a postat pe blog despre asta și a fost tentat să-l lase să treacă, dat fiind că mi-am pierdut aparent fereastra, dar apoi mi-am dat seama că există întotdeauna ceva ce pot adăuga la o postare, chiar și după ce subiectul a fost bloguit de Steve Novella . Indiferent dacă acel ceva este de valoare sau nu, îl las în seama cititorului. Deci iată-ne. În plus, dacă acest articol indică cu adevărat o nouă tendință în centrele medicale academice, este – dacă scuzați termenul – un salt cuantic în infiltrarea medicinei quackademice în centre medicale de renume. Este un lucru deprimant și trebuie publicat. Desigur, Cleveland Clinic a fost mult timp un poster al răutăților medicinei quackademice. Într-adevăr, aruncați o privire la Centrul său de Medicină Integrativă. Ofertele de acolo includ acupunctura, chiropractica, ceva numit „psihoterapie holistică”, reiki (desigur!) Și terapia cu plante chinezești. Folosesc frecvent descrierea reiki a CCF folosind „energia sursei de viață universală” pentru a vindeca pacienții ca exemplu al absurdității mistice-religioase totale care s-a infiltrat în instituțiile medicale odată mândre, alături de alte exemple primordiale atent curate din selecții. din alte centre medicale academice quackademic. Așadar, în mod firesc, nu este surprinzător faptul că CCF ar fi un „pionier” (dacă se poate numi așa) în introducerea medicinei tradiționale din plante din China chiar în inima unui centru medical academic.

Articolul WSJ nu este prea rău în sensul că nu este prea credul și, așa cum proclamă titlul, observă că nu există multe dovezi care să susțină utilizarea medicamentelor pe bază de plante. Desigur, medicina pe bază de plante este printre cele mai plauzibile dintre „medicina complementară și alternativă” (CAM) sau „medicina integrativă” din simplul motiv că, pentru ca o plantă să aibă un efect medical, trebuie să existe o substanță chimică (sau substanțe chimice) în care au activitate farmacologică. Cu alte cuvinte, trebuie să existe droguri în plantele lor! De aceea, companiile farmaceutice și NIH sunt atât de interesate în screening-ul compușilor naturali pentru proprietăți chimice și activități farmaceutice care ar putea indica faptul că ar putea funcționa ca medicamente utile. Este adevărat, o mare parte din fructele cu suspensie redusă în ceea ce privește substanțele chimice naturale care pot produce medicamente utile au fost găsite și transformate în droguri, dar este probabil să fie mult mai multe de unde provin. Pur și simplu nu va fi la fel de ușor să le identificăm și să le caracterizăm ca în trecut. După cum am descris și eu de multe ori și Steve Novella a menționat în postarea sa, problema cu medicamentele pe bază de plante este că acestea sunt medicamente adulterate (sau, după cum a spus Steve, droguri „murdare”). Nu sunt pure. Este aproape imposibil să controlezi consistența lot-la-lot în ceea ce privește conținutul de ingrediente active, având în vedere modul în care locația, vremea, condițiile solului, precipitațiile și mulți alți factori pot afecta modul în care plantele din care sunt extrase medicamentele cresc și, prin urmare, substanțele chimice ale acestora compoziţie. Să spunem așa. Este mult mai sigur și mai previzibil să administrați digoxină unui pacient care are nevoie de activitatea sa pe inimă decât ar fi ca pacientul să mestece niște frunze de vulpea.

Având în vedere fereastra terapeutică relativ îngustă a digoxinei (diferența dintre dozele necesare pentru a produce efecte terapeutice și cea mai mică doză care va provoca toxicitate semnificativă), este esențial. Există o mulțime de plante care pot provoca toxicitate semnificativă, cum ar fi Aristolochia, care poate provoca leziuni la rinichi; kava, care poate provoca toxicitate hepatică; și multe altele. Motivul pentru care medicii s-au îndepărtat de medicina pe bază de plante la medicamente farmaceutice este pentru predictibilitate. Componentele active purificate au o acțiune mai previzibilă, deoarece cantitatea de medicament este strict controlată și cunoscută într-un grad foarte precis, în timp ce impuritățile sunt menținute la un nivel minim. Mai mult, aceste medicamente pot fi combinate cu diverși agenți inactivi pentru a controla cât de repede sunt absorbiți în sânge, oferind astfel un alt nivel de control. Toate aceste caracteristici fac ca medicamentele să fie mult mai previzibile decât orice medicamente conținute încă în materie vegetală moartă. Nimic din toate acestea nu ia în considerare problema răspândită cu contaminarea remediilor din plante cu metale grele, cum ar fi plumbul sau chiar arsenicul. Este o problemă atât de mare încât un susținător deosebit de detestabil al șarlatanilor a început să încerce să se „distingă” și de suplimentele sale de concurență prin înființarea unui laborator, măsurarea metalelor grele în produsele concurenților săi și apoi publicarea periodică a unor povestiri de sperietoare despre „contaminare” a diferitelor suplimente și produse pe bază de plante. (Da, mă refer la Mike Adams.) Deci, ce anume face CCF? Să aruncăm o privire asupra vinetei pacientului care începe articolul WSJ: Christina Lunka a apărut nervoasă și emoționată în timp ce stătea în centrul chinez de terapie pe bază de plante deschis recent de Clinica Cleveland. Tânărul de 49 de ani fusese la mulți medici care căutau ajutor pentru probleme în curs de desfășurare, care includeau dureri articulare și probleme digestive.

Acum, rezidentul din Kirtland, Ohio, spera să găsească alinare prin remedii pe bază de plante. „Aveți ceva pentru inflamație?” Domnișoară.